Friday, November 27, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: RAHSIA AWET MUDA


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..




Cantik… Perkataan yang biasa kita dengar dan amat sinonim dengan kaum wanita. Ya lah, perempuan mana tak mahu cantik kan. Tapi dalam kesibukan harian kadang kala kita tiada masa untuk memanjakan diri sendiri. Sedar-sedar je muka dah bekedut dan kusam, “eye bag” dah makin besar bawah mata tu dan garis2 kedut pun dah mula naik kan. Kadang2 ada yang umur baru nak masuk 30 tahun tapi muka dah macam orang umur 40 tahun. Mahukah anda menjadi tua sebelum usia?

Pastinyak tak mahu kan suami kita cari lain. Tahukah anda bagaimana anda boleh tua sebelum usia? Pernahkah anda dengar perkataan kolagen?

Kolagen adalah sejenis protein yang menyumbang kepada kulit yang sihat dan cantik. Tetapi semakin meningkat usia, kolagen dalam badan akan semakin berkurangan. Makin kurang kolagen maka tak sihat dan tak cantiklah kulit kita. Kurangnya kolagen menyebabkan tanda2 penuaan seperti:-


  • Kulit dah mula melayut dan kendur sana sini
  • Kulit kering dan berkedut
  • Kulit kurang anjal
  • Payudara melayut dan tidak tegang
  • Kulit kusam
  • Rambut halus dan gugur
  • Kuku rapuh dan mudah patah
  • Pigmentasi


Tidak kira lelaki atau wanita, semua orang akan mengalami kemerosotan kolagen ini dan munculnya tanda-tanda penuaan. Tetapi bagi wanita itu semestinya mimpi ngeri kan. Cara untuk mengatasinya mudah sahaja iaitu dengan mengambil kolagen tambahan kerana tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa dan susuk tubuh yang awet muda.

Sejak kebelakangan ini, memang banyak produk kolagen di pasaran tidak kira untuk minum mahupun untuk pakai luaran. Tetapi apa yang anda perlu tahu, size molekul kolagen besar dan tidak boleh meresap melalui kulit. Sebab itulah kolagen yang dipakai luaran kurang berkesan. Yang terbaik adalah kolagen yang diminum dan tahukah anda apa produk kolagen terbaik di pasaran?


Kenapa mesti Collagen powder Shaklee?

  • Mengandungi 400mg proprietari RSS collagen
  • Kolagen nya adalah tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)
  • Molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat
  • Mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda


Nak tau lebih lanjut jom tengok KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE


Sebarang pertanyaan atau pembelian mengenai SHAKLEE boleh PM inbox zana

Nama: Zanariah Binti Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin


Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM 78.90 sahaja termasuk pos (seumur hidup) dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SAUJANA PUCHONG, PUTRA PERDANA, SERI KEMBANGAN, USJ, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, GIANT BANDAR KINRARA, BANDAR KINRARA 1,2,3,4,5,6, TAMAN KINRARA, DAMAI UTAMA PUCHONG, PUTRA PERDANA, PUNCAK JALIL, BUKIT JALIL, TAMAN EQUINE, SERI KEMBANGAN boleh hubungi zana (011-2129 2428) untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Zana akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!!

Post a Comment
Copyright to Zana vitamin shop
Designed by UMIESUEstudio 2015